thunder radar

blitzortung!


rain radar

rain snow radar


visit our other weather sites:

Template documentation
and downloads


Precipitation forecasts


Meteox -3 hours W-Europe

click on image for the meteox site with a lot of extra information

Buienradar - 3 hours Benelux

Deze radarverwachting gaat 3 uur vooruit en is gebaseerd op 11 radarstations gecombineerd met actuele satellietbeelden. Met name de filtering op clutter of spookwaarnemingen is sterk verbeterd in deze radarverwachting.
Tevens houdt het door gebruik te maken van 9 buitenlandse radarstations rekening met de randen van de radar. Hierdoor worden buien, die bijvoorbeeld nu nog in de grensgebieden zitten van de Nederlandse radar, meegenomen in de verwachting. Dit biedt vooral als u verder dan 2 uur wilt kijken een goed beeld welke kant het qua regen op gaat.

click on image for the meteox site with a lot of extra information

you find our weather info also at:


European Weather Network

Weather Underground

equipment we use:


weather-program
WeatherCat

WeatherCat